Cursussen en Opleidingen

Wij bieden diverse cursussen en opleidingen, gebaseerd op de klassieke filosofie van Patañjali:

  • De Rãja Yoga Basisopleiding en
  • 3- jarige Docentenopleiding Rãja Yoga. Deze opleidingen zijn gecertificeerd door de International Yoga Federatie (IYF). 

Daarnaast bieden wij:

  • Meditatie & Yoga Verdieping,
  • Rāja Yoga Studieclass,
  • Hatha Yoga, 
  • Energy Healing seminars
  • EH Verdieping module en workshops

Onze school is gevestigd in Naarden in het Gooi, midden in de natuur, 5 minuten vanaf de A1, in de nabijheid van Bussum, Blaricum, Laren en Huizen:

Atelier op de Ashram van het Internationaal Theosofisch Centrum
Valkeveenselaan 15 A
1411 GT Naarden.

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en wordt een begin gemaakt met meditatie training. De basisopleiding geeft inzicht in de klassieke yogabeoefening en de toepasbaarheid hiervan in het dagelijkse leven.

Lees meer

Docentenopleiding

De docentenopleiding is bedoeld voor verdieping en verdere ontwikkeling in de achtergronden Rāja Yoga. Een inspirerende weg naar persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Yoga, meditatie en filosofie vormen hierin een geheel. Daarnaast biedt de opleiding de kwalificatie van docent in Rāja yoga.

Lees meer

Verdieping in Rāja Yoga

Na de mystieke weg van de Docenten opleiding worden in de Rāja Yoga Studieclass je intuïtieve vermogens verdiept waardoor in je contact komt met de univesele krachten in je Zelf. Schepper en meester te zijn in je eigen leven en daarmee je unieke gave in de wereld te brengen.

Lees meer

Meditatie & Yoga Verdieping

De Meditatie en Yoga verdieping geeft een vervolg aan de Yoga Docenten Opleiding. Een Samen Zijn in Stilte, eens in de twee weken op vrijdagochtend, waarbij 3 meditatie rondes worden afgewisseld met vrije beoefening van āsana’s en prãnãyãma.

Lees meer

Energy Healing Opleiding

Een tweejarige opleiding, gebaseerd op de principes van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie en biedt de mogelijkheid als gevolg van innerlijke groei om Healing-practitioner te worden.

Lees meer

Energy Healing Verdieping Opleiding

Je hebt de Energy Healing opleiding voltooid en je voelt de behoefte je verder in het Healing werk te verdiepen. Er komen verschillende onderwerpen aan de orde zoals verdieping van de afstemming in relatie tot het kosmisch schema, het licht op de hersenen, de functie van de milt.

Lees meer

Acht ochtenden cursus ” Chakra’s in balans”

Als onze chakra’s in balans zijn betekent dit dat onze levensenergie vrij kan stromen. Dan vindt er een vrije uitwisseling plaats en ervaren we een gevoel van vrijheid, vitaliteit en een verruimd bewustzijn. In deze 8 lessen onderzoeken we de verschillende...

Lees meer