Cursussen en Opleidingen

Wij bieden diverse cursussen en opleidingen, gebaseerd op de klassieke filosofie van Patañjali:

  • De Rãja Yoga Basisopleiding en
  • 3- jarige Docentenopleiding Rãja Yoga. Deze opleidingen zijn gecertificeerd door de International Yoga Federatie (IYF). 

Daarnaast bieden wij:

  • Meditatie & Yoga Verdieping,
  • Verdieping in Rāja Yoga,
  • Hatha Yoga, 
  • Kashmir Yoga,
  • Cursus Chakra’s in balans,
  • Energy Healing seminars
  • EH Verdieping module en workshops

Onze school is gevestigd in Naarden in het Gooi, midden in de natuur, 5 minuten vanaf de A1, in de nabijheid van Bussum, Blaricum, Laren en Huizen:

Atelier op de Ashram van het Internationaal Theosofisch Centrum
Valkeveenselaan 15 A
1411 GT Naarden.

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

Start nieuwe Basis Opleiding 9 september 2019. Schrijf je nu in. De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en wordt een begin gemaakt met meditatie training. De basisopleiding geeft inzicht in de klassieke yogabeoefening en de toepasbaarheid hiervan in het dagelijkse leven.

Lees meer

Energy Healing Opleiding

In september start een nieuwe tweejarige Energy Healing Opleiding, gebaseerd op de principes van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie. Schrijf je nu in.

Lees meer

Hatha Yoga

Op maandag ochtend 7 januari 2019 start een nieuwe Hatha Yoga groep, een heerlijke begin van de week. Schrijf je in en vertel het verder aan vrienden en geïnteresseerden.
Hatha Yoga is voor een ieder geschikt. Heerlijke ochtend voor jezelf. Schrijf je in

Lees meer

Yoga Nidra

Yoga Nidra start op 7 januari 2019 op de maandagochtend. Yoga Nidra is een systematische methode om volledige ontspanning teweeg te brengen. Het wordt ook wel de Yoga van de slaap genoemd, waardoor je in een heldere staat van bewust zijn komt.

Lees meer

Kashmir Yoga

Kashmir Yoga, begint op donderdagochtend 10 januari 2019. Een luisterende vorm van hatha-yoga die voor iedereen geschikt is en meestal als meditatief en ontspannend wordt ervaren. Leer luisteren naar de taal van je lichaam en word soepel en sterk, zowel mentaal als fysiek. Schrijf je nu in.

Lees meer

Verdieping in Rāja Yoga

Op 12 januari 2019 start de Verdieping in Rãja Yoga in de “zustersschool” van Samyama in Hellouw. Voor mensen die verdieping en voeding zoeken na afronding van de Rãja Yoga Docenten Opleiding.

Lees meer

Docentenopleiding

De docentenopleiding is bedoeld voor verdieping en verdere ontwikkeling in de achtergronden Rāja Yoga. Een inspirerende weg naar persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Yoga, meditatie en filosofie vormen hierin een geheel. Daarnaast biedt de opleiding de kwalificatie van docent in Rāja yoga.

Lees meer

Meditatie & Yoga Verdieping

De Meditatie en Yoga verdieping geeft een vervolg aan de Yoga Docenten Opleiding. Een Samen Zijn in Stilte, eens in de twee weken op vrijdagochtend, waarbij 3 meditatie rondes worden afgewisseld met vrije beoefening van āsana’s en prãnãyãma.

Lees meer

Acht ochtenden cursus ” Chakra’s in balans”

Als onze chakra’s in balans zijn betekent dit dat onze levensenergie vrij kan stromen. Dan vindt er een vrije uitwisseling plaats en ervaren we een gevoel van vrijheid, vitaliteit en een verruimd bewustzijn. In deze 8 lessen onderzoeken we de verschillende...

Lees meer