Cursussen en Opleidingen

Wij bieden diverse cursussen en opleidingen, gebaseerd op de klassieke filosofie van Patañjali:

  • De Rãja Yoga Basisopleiding en
  • 3- jarige Docentenopleiding Rãja Yoga. Deze opleidingen zijn gecertificeerd door de International Yoga Federatie (IYF). 

Daarnaast bieden wij:

  • Zwangerschapsyoga
  • Verdieping in Rāja Yoga,
  • Esoteric Healing seminars
  • EH Verdieping module en workshops

Onze school is gevestigd in Naarden in het Gooi, midden in de natuur, 5 minuten vanaf de A1, in de nabijheid van Bussum, Blaricum, Laren en Huizen:

Atelier op de Ashram van het Internationaal Theosofisch Centrum
Valkeveenselaan 15 A
1411 GT Naarden.

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

Start nieuwe Basis Opleiding op 13 en 17 september 2021. Schrijf je nu in. De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en wordt een begin gemaakt met meditatie training. De basisopleiding geeft inzicht in de klassieke yogabeoefening en de toepasbaarheid hiervan in het dagelijkse leven.

Lees meer
Esoteric Healing Opleiding

Esoteric Healing Opleiding

In september 2021 start een nieuwe tweejarige Esoteric Healing Opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie. Ageless Wisdom made practical. Schrijf je nu in.

Lees meer
Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Nieuw bij Samyama Zwangerschapsyoga.
Op 28 september 2021 biedt Samyama een nieuwe cursus zwangerschapsyoga van 10 weken aan!
Doel van deze cursus is om je ‘tools’ aan te reiken zodat je zo ontspannen, vitaal, vreugdevol en bewust mogelijk deze bijzondere tijd kunt beleven. Het bereidt je vanzelfsprekend ook voor op de geboorte zelf en voor de tijd daarna (de postpartum periode)

Lees meer
Rāja Yoga Docentenopleiding

Rāja Yoga Docentenopleiding

De docentenopleiding is in eerste instantie bedoeld voor verdieping en verdere ontwikkeling in de achtergronden Rāja Yoga. Een inspirerende weg naar persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Yoga, meditatie en filosofie vormen hierin een geheel. Daarnaast biedt de opleiding de kwalificatie van docent in Rāja yoga.

Lees meer
Verdieping in Rāja Yoga

Verdieping in Rāja Yoga

Helaas wordt er dit jaar geen verdiepingsopleiding op wekelijkse basis aangeboden. Bij behoefte aan verdieping op het gebied van bewustzijnsontwikkeling kun je wel deelnemen aan de Esoteric Healing weekend opleiding die in september van start gaat, 7 weekenden per jaar. Deze verdiepingsopleiding is bedoeld voor mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en geïnteresseerd zijn in het leren werken met energie.

Lees meer