Mijn naam is Monica Padma Shakti, in 1960 in Zweden geboren woon ik nu het grootste deel van mijn leven in Nederland. Moeder van twee volwassen kinderen en sinds vorig jaar grootmoeder van een klein meisje.

Yoga is voor mij sinds 2003 een onlosmakelijk onderdeel van mijn leven geworden waar ik enorm veel vreugde, verdieping, inspiratie en vervulling uit mag halen.

Vanaf 2008 geef ik ook les hierin, bij Samyama en in mijn eigen studio, MangalaM, in Amsterdam. Sinds dit jaar heb ik ook retraites mogen begeleiden. De beoefening van Yoga, met name Raja Yoga het 8-voudig pad van Patanjali, was en is een thuiskomen bij mijZelf waardoor iedere dag als een geschenk voelt en zinvol is. Het lesgeven en anderen op dit schone pad te kunnen begeleiden is misschien wel het grootste geschenk wat mij is overkomen op dit pad.