Met een hart vol dankbaarheid en liefde sluit ik de werkelijk prachtige opleiding Energy Healing af die ik de afgelopen 2 jaar, verspreid over 14 weekenden, samen met 10 medestudenten heb mogen volgen bij Samyama Yoga in Naarden. Het waren Heilige Weekenden waarin ik me gedragen voelde in Liefde, Licht en Wijsheid, waarin ik gedegen onderwezen en begeleid ben in prachtige kennis door twee bezielde leraressen die beiden in staat zijn de grote hoeveelheid, en af en toe vrij ingewikkelde, theorie over te dragen, waarin ik mijn levenskracht en levensmissie opnieuw heb mogen ontdekken en waarin ik zoveel nieuwe, mooie mensen heb mogen ontmoeten. Ongelofelijk bijzonder om te ervaren hoe je als groep, door onderricht te worden en te werken in het veld van heling, met elkaar verbonden raakt en er een sfeer van vertrouwen en openheid gecreëerd wordt. Eigenlijk was het de retraite waar ik al jaren zo diep naar verlangde en ik kan dit iedereen aanraden die zichzelf verder wil verdiepen en ontwikkelen in de yogawetenschap. Het is echt een waardevol geschenk aan jezelf. In diepe liefde, dankbaarheid en groot ontzag verblijf ik,
Ruth Bakker