Na veertien heerlijke, intense weekenden kijk ik met heel veel plezier en een rijker innerlijk terug op de opleiding Energy Healing. Wat was het bijzonder om de ontwikkeling van een ieder persoonlijk te zien en wat een mooie en warme ontwikkeling hebben wij als groep doorgemaakt. Wat ik heel bijzonder vind waren de reacties na de eerste praktische sessies: ‘Ik voel niks’, ‘wat moet ik voelen?’, ‘geloof ik hier wel in?’, en dat al heel snel de eerste sensaties voelbaar waren en nu kunnen we allemaal een prachtige healing aan iemand geven en kunnen we differentiëren in wat we ervaren tijdens het geven van een healing. Wat hebben we enorm veel geleerd in twee jaar en wat is er een wereld voor mij open gegaan! Elk weekend had een mooie, duidelijke en gestructureerde opbouw: afwisselend meditatie, praktische oefensessies en theoretische uitleg. Met tussendoor volop tijd voor uitwisseling van ervaringen met elkaar. Het is een opleiding waarin je een prachtige kans krijgt om je persoonlijke en spirituele ontwikkeling enorm te verrijken en als je dat wilt krijg je in deze twee jaar voldoende kennis aangereikt om als energy healer te gaan werken, maar dat hoeft niet het doel te zijn. Voor mij is het een periode die ik voor altijd in mijn hart meedraag. Ik heb tijdens de opleiding veel vreugde, warmte, licht en dankbaarheid mogen ervaren!
Sandra Westerveld

Met een hart vol dankbaarheid en liefde sluit ik de werkelijk prachtige opleiding Energy Healing af die ik de afgelopen 2 jaar, verspreid over 14 weekenden, samen met 10 medestudenten heb mogen volgen bij Samyama Yoga in Naarden. Het waren Heilige Weekenden waarin ik me gedragen voelde in Liefde, Licht en Wijsheid, waarin ik gedegen onderwezen en begeleid ben in prachtige kennis door twee bezielde leraressen die beiden in staat zijn de grote hoeveelheid, en af en toe vrij ingewikkelde, theorie over te dragen, waarin ik mijn levenskracht en levensmissie opnieuw heb mogen ontdekken en waarin ik zoveel nieuwe, mooie mensen heb mogen ontmoeten. Ongelofelijk bijzonder om te ervaren hoe je als groep, door onderricht te worden en te werken in het veld van heling, met elkaar verbonden raakt en er een sfeer van vertrouwen en openheid gecreëerd wordt. Eigenlijk was het de retraite waar ik al jaren zo diep naar verlangde en ik kan dit iedereen aanraden die zichzelf verder wil verdiepen en ontwikkelen in de yogawetenschap. Het is echt een waardevol geschenk aan jezelf. In diepe liefde, dankbaarheid en groot ontzag verblijf ik,

Ruth Bakker