Rãja Yoga & Meditatie en Healing Opleidingen

Rãja Yoga & Meditatie Opleidingen

Wij bieden diverse opleidingen en cursussen, gebaseerd op de klassieke filosofie van Patañjali:

Esoteric Healing opleiding

Tweejarige Esoteric Healing opleiding, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie.

Andere cursussen en workshops

  • Introductiecursus Rãja Yoga
  • Yoga voor Partners
  • Esoteric Healing Verdieping module en workshops

Locatie Samyama

Onze school is gevestigd in Naarden in het Gooi, midden in de natuur, 5 minuten vanaf de A1, in de nabijheid van Bussum, Blaricum, Laren en Huizen:

Atelier op de Ashram van het Internationaal Theosofisch Centrum
Valkeveenselaan 15 A, 1411 GT Naarden.

Esoteric Healing Verdieping 2024

Esoteric Healing Verdieping 2024

Voor eenieder die de Esoteric Healing opleiding heeft voltooid en de behoefte voelt het Healing werk verder te verfijnen, te verdiepen of je kennis te verfrissen.
De Esoteric Healing Verdieping bestaat uit 7 modules op een vrijdag van 10.00 -17.00 uur verspreid over het jaar.

Lees meer
1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

In de week van 9 september 2024 start op de maandagavond een nieuwe groep Basis Opleiding. Voor iedereen die meer verdieping zoekt in de yoga beoefening en filosofie. De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en meditatie training. Een vooropleiding is niet vereist, iedereen is van harte welkom. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Lees meer
Rāja Yoga Docentenopleiding

Rāja Yoga Docentenopleiding

De docentenopleiding is in eerste instantie bedoeld voor verdieping en verdere ontwikkeling in de achtergronden Rāja Yoga. Een inspirerende weg naar persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Yoga, meditatie en filosofie vormen hierin een geheel. Daarnaast biedt de opleiding de kwalificatie van docent in Rāja yoga. Bij aanvang van het seizoen is instromen bij Samyama in Doc.I, II of III mogelijk.

Lees meer
Esoteric Healing Opleiding

Esoteric Healing Opleiding

In september 2025 start een nieuwe tweejarige Esoteric Healing Opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie. Schrijf je nu in.

Lees meer
Meditatie & Yoga Mini Retraite

Meditatie & Yoga Mini Retraite

Nieuw op vrijdag ochtend! De Meditatie en Yoga Mini Retraite, deze mini retraite geeft een vervolg aan de Yoga Docenten Opleiding. Een Samen Zijn in Stilte, eens in de twee weken op vrijdagochtend, waarbij 3 meditatie rondes worden afgewisseld met vrije beoefening van āsana’s en prãnãyãma.

Lees meer
Verdieping in Rāja Yoga

Verdieping in Rāja Yoga

Na de Raja Yoga Opleiding worden in de Verdieping Rāja Yoga je intuïtieve vermogens verder verdiept waardoor in je contact komt met de universele kracht in jezelf. De verdiepingsopleiding vindt plaats eens in de twee weken en is bedoeld voor yogadocenten en voor hen die gevorderd zijn op het pad van de Rãja Yoga.

Lees meer