Zwangerschapsyoga bij Samyama

Vanaf september 2020 biedt Samyama een cursus zwangerschapsyoga van 10 weken aan!

Doel van deze cursus is om je ‘tools’ aan te reiken zodat je zo ontspannen, vitaal, vreugdevol en bewust mogelijk deze bijzondere tijd kunt beleven. Het bereidt je vanzelfsprekend ook voor op de geboorte zelf en voor de tijd daarna (de postpartum periode). Wij maken gebruik van beproefde oefeningen en technieken voor zowel lichaam als geest. Hieronder vallen de bekende yoga houdingen  en ademhalingsoefeningen alsook bijzondere ontspanning en meditatie technieken. Eerdere ervaring met Yoga is niet nodig maar ook zeker geen belemmering!

Fysiek, hormonaal, geestelijk, emotioneel is er zo ontzettend veel gaande gedurende de 9 maanden. Je houding ten opzichte van je zelf en de wereld om je heen verandert op diepgaande wijze. Het is een ontdekkingsreis en uitgelezen kans je zelf dieper te leren kennen. Vertrouwen te vergroten in je lichaam én in jezelf. Ervaring leert dat Yoga hieraan kan bijdragen.

De cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 2 uur. De lessen zullen van week tot week verschillen maar globaal kun je het volgende verwachten:

  • Fysieke oefeningen (Asanas)
  • Ademhalingsoefeningen (Pranayama)
  • Ontspanningsoefeningen (Savasana of Yoga Nidra)
  • Meditaties (begeleid)
  • Deelrondje met verschillende thema’s

Zwangerschapsyoga wordt gegeven op vrijdagmiddag van 15-17uur

Start: Vrijdagmiddag 11 september 2020
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Docent: Monica Blomqvist
Locatie: Atelier, ITC, Valkeveenselaan 15A 1411 GT Naarden
Kosten: € 165,00.

Lesdata zijn: September 11, 18, 25, oktober 2, 9, 23, 30 (de les van 16/10 valt uit ivm de herfstvakantie), november 6, 13, 20
Vrijdagmiddag

Ik verklaar hierbij mij bewust te zijn dat ik op eigen verantwoording deelneem aan de cursus / opleiding en ik ga akkoord met de betalingsvoorwaarden.Wij respecteren jouw privacy en delen jouw gegevens niet met derden.