Als jong meisje wilde ik in het ontwikkelingswerk gaan of geneeskunde studeren, het werd rechten. Na mijn afstuderen heb ik 10 jaar in verschillende landen buiten Europa gewoond waar ook mijn drie, inmiddels volwassen, geïnspireerde en zelfstandige, zonen zijn geboren.

In 1997 kwam ik uit fysieke behoefte in aanraking met Rāja Yoga. Dat voelde meteen als thuiskomen, een diepe herkenning. Een levenswijze die al in mij werkzaam was, werd nu bewust. Van hieruit heeft mijn leven zich verder ontwikkeld met keuzes van mijn hart in een diep vertrouwen, in een flow van dankbaarheid voor alles wat zich op dit pad van ontwikkeling heeft openbaard en wat ik uit mag dragen: Mensen begeleiden op hun weg van ontwikkeling, naar innerlijke stilte, vrijheid, heling, inspiratie en the Joy of life. De vreugde van mijn hart.

Naast de Rāja Yoga Docenten Opleiding, geef ik de opleiding Esoteric Healing en voer ik een praktijk in energetische geneeskunde bij Atoem Energetisch Centrum.