Nieuws

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende yoga en healing activiteiten en workshops, ook in het weekend op onze prachtige lokatie in het bos in Naarden. Toegankelijk voor cursisten, vrienden en geinteresseerden in Yoga.

Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, met actuele informatie over de yoga en healing activiteiten van Samyama. Klik verder, kijk en schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen Samyama. Bekijk ook even onze activiteiten.

Gedachte in het Licht gezet

Gedachte in het Licht gezet

De tijd van Kerst
DE GEBOORTE VAN JEZUS EN HET BEZOEK VAN DE DRIE WIJZE MANNEN
“Zie, er kwamen wijzen uit het oosten naar Jeruzalem en zeiden: “Waar is hij die geboren is als de koning van de Joden? Want wij hebben zijn ster in het oosten gezien en zijn gekomen om hem te aanbidden”…

Lees meer
Energy Healing Verdieping

Energy Healing Verdieping

Nieuwe Esoteric Healing Verdieping binnen Samyama. Je hebt de Esoteric Healing opleiding voltooid en je voelt de behoefte je verder in het Healing werk te verfijnen of je kennis te verfrissen. Op vrijdagmiddag 17 november 2023 geeft Geesje van der Meulen een...

Lees meer
Klankschalen Concert 26 november 2023

Klankschalen Concert 26 november 2023

Op zondag 26 november geeft Samadhi Putten een meditatief klankconcert bij Samyama in het Atelier in Naarden. Laat je onderdompelen in de klank en trilling van oude en nieuwe singing bowls. Ze brengen je naar de bron, de stilte, onze ware natuur.

Lees meer
1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

In de week van 11 september 2023 starten twee basisopleidingen, één op maandagavond, én een groep op de woensdag ochtend. Schrijf je nu in. De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en meditatie training.

Lees meer
Esoteric healing opleiding

Esoteric healing opleiding

In september 2023 start een nieuwe tweejarige Esoteric Healing Opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie. Schrijf je nu in.

Lees meer
Meditatie & Yoga Mini Retraite

Meditatie & Yoga Mini Retraite

Nieuw op vrijdag ochtend! De Meditatie en Yoga Mini Retraite, deze mini retraite geeft een vervolg aan de Yoga Docenten Opleiding. Een Samen Zijn in Stilte, eens in de twee weken op vrijdagochtend, waarbij 3 meditatie rondes worden afgewisseld met vrije beoefening van āsana’s en prãnãyãma.

Lees meer
Verdieping in Rāja Yoga

Verdieping in Rāja Yoga

Na de Raja Yoga Opleiding worden in de Verdieping Rāja Yoga je intuïtieve vermogens verder verdiept waardoor in je contact komt met de universele kracht in jezelf. De verdiepingsopleiding vindt plaats eens in de twee weken en is bedoeld voor yogadocenten en voor hen die gevorderd zijn op het pad van de Rãja Yoga.

Lees meer
Zondagochtend Volle Maan Meditaties

Zondagochtend Volle Maan Meditaties

Zondagochtend Meditaties 2023
Op veler verzoek om samen te komen in meditaties, naast de reguliere lessen, zullen binnen onze school Volle Maan Meditaties worden aangeboden. Tevens mediteren wereldwijd rond volle maan spirituele groepen met als doel, het licht van liefde uit te stralen ten behoeve van de mensheid.

Lees meer
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende activiteiten en workshops.
Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, hierin vind je actuele informative over activiteiten in Samyama.

Klik verder, kijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen Samyama.

Lees meer
Twee Reviews van studenten Energy Healing Opleiding

Twee Reviews van studenten Energy Healing Opleiding

Na veertien heerlijke, intense weekenden kijk ik met heel veel plezier en een rijker innerlijk terug op de opleiding Energy Healing. Wat was het bijzonder om de ontwikkeling van een ieder persoonlijk te zien en wat een mooie en warme ontwikkeling hebben wij als groep doorgemaakt.

Lees meer