Nieuws

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende activiteiten en workshops, ook in het weekend op onze prachtige lokatie in het bos in Naarden. Toegankelijk voor cursisten, vrienden en geinteresseerden in Yoga.

Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, met actuele informatie over activiteiten in Samyama. Klik verder, kijk en schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen Samyama. Bekijk ook even onze activiteiten.

Review van student Energy Healing

Met een hart vol dankbaarheid en liefde sluit ik de werkelijk prachtige opleiding Energy Healing af die ik de afgelopen 2 jaar, verspreid over 14 weekenden, samen met 10 medestudenten heb mogen volgen bij Samyama Yoga in Naarden. Het waren Heilige Weekenden waarin ik...

Lees meer

Introductie Cursus Rāja Yoga

In september start een nieuwe cursus bij Samyama. De Introductie cursus Rāja Yoga is een cursus van 12 wekelijkse lessen van anderhalf uur, waarin praktisch kennis wordt gemaakt met de āsanas, energie- en ontspanningsoefeningen. Er wordt een begin gemaakt met concentratie/meditatie en een kleine introductie in de filosofie van yoga.

Lees meer

Gedachte in het Licht gezet

“Je bent wat je diep, bezielende wens is. Zoals je wens is, zal je wil zijn. Zoals je wil is, zullen je daden zijn. Zoals je daden zijn, zal je bestemming zijn.”                          Brihadaranyaka Upanishads. Daar waar jij je aandacht opricht dat wordt gecreëerd, dat is immers je wens en je wil, anders zou je er geen aandacht voor hebben. Of het een positieve of negatieve gedachte is, het werkt zo voor beiden, ze geven richting aan je bestemming. Zo werkt de kwantum, dat heel nauw luistert naar jouw wensen en gedachten.

Lees meer

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

Start nieuwe Basis Opleiding 9 september 2019. Schrijf je nu in. De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en wordt een begin gemaakt met meditatie training. De basisopleiding geeft inzicht in de klassieke yogabeoefening en de toepasbaarheid hiervan in het dagelijkse leven.

Lees meer

Energy Healing Opleiding

In september 2019 start een nieuwe tweejarige Energy Healing Opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie. Schrijf je nu in.

Lees meer

Verdieping in Rāja Yoga

Op 12 januari 2019 start de Verdieping in Rãja Yoga in de “zusterschool” van Samyama in Hellouw. Voor mensen die verdieping en voeding zoeken na afronding van de Rãja Yoga Docenten Opleiding.

Lees meer

Review van student Raja Yoga Docenten III

Ervaringen van Samyama cursist Djujan Bijstra Na 3 jaar docentenopleiding Raja Yoga bij Samyama vraag je je af: “Wat heeft het mij gebracht?” Het korte antwoord: Heel veel!! Vooral dat ik meer van mezelf, mijn omgeving, en het leven in het algemeen ben gaan houden!...

Lees meer

Yoga Nidra Teacher Training

Deze Teacher Training start in oktober 2019. Voertaal Engels. Experience the sleep of the yogis with the ancient Tantric practice of Yoga Nidra, a systematic unfolding of physical, mental and emotional relaxation that gives deep rest and rejuvenation. The training is intended for yoga teachers, practitioners, therapists, bodyworkers and seekers of a deeper understanding of yoga.

Lees meer

Nieuwsbrief

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende activiteiten en workshops. Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, hierin vind je actuele informative over activiteiten in Samyama. Klik verder, kijk en schrijf je in voor de...

Lees meer