Nieuws

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende activiteiten en workshops, ook in het weekend op onze prachtige lokatie in het bos in Naarden. Toegankelijk voor cursisten, vrienden en geinteresseerden in Yoga.
Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, met actuele informatie over activiteiten in Samyama. Klik verder, kijk en schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen Samyama. Bekijk ook even onze activiteiten.
1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

Start nieuwe Basis Opleiding op 13 en 17 september 2021. Schrijf je nu in. De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en wordt een begin gemaakt met meditatie training. De basisopleiding geeft inzicht in de klassieke yogabeoefening en de toepasbaarheid hiervan in het dagelijkse leven.

Lees meer
Esoteric Healing Opleiding

Esoteric Healing Opleiding

In september 2021 start een nieuwe tweejarige Esoteric Healing Opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie. Ageless Wisdom made practical. Schrijf je nu in.

Lees meer
Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Nieuw bij Samyama Zwangerschapsyoga.
Op 28 september 2021 biedt Samyama een nieuwe cursus zwangerschapsyoga van 10 weken aan!
Doel van deze cursus is om je ‘tools’ aan te reiken zodat je zo ontspannen, vitaal, vreugdevol en bewust mogelijk deze bijzondere tijd kunt beleven. Het bereidt je vanzelfsprekend ook voor op de geboorte zelf en voor de tijd daarna (de postpartum periode)

Lees meer
Zondagochtend Meditaties

Zondagochtend Meditaties

Samyama Jaar Openings Meditatie zondagochtend 6 september 2020. Inschrijving via secretariaat is noodzakelijk. Op veler verzoek om samen te komen in meditatie en uitwisseling met geestverwanten naast de wekelijkse lessen, zullen binnen onze school Zondagochtend Meditaties worden aangeboden.

Lees meer
Gedachte in het Licht gezet

Gedachte in het Licht gezet

Inmiddels roert de impact van het virus ons op alle levensgebieden, in al onze lichamen. Ze raakt en spiegelt wat echt en authentiek is en wat zich door aanpassing en verwachting heeft ingeslepen. Naast rust en inkeer is er ook onzekerheid, ongeduld en verdriet. Dan is het net of we het contact met onze kern, de schat binnenin even losgelaten hebben. We worden aangesproken op moed, vertrouwen en innerlijk weten.

Lees meer
Twee Reviews van studenten Energy Healing Opleiding

Twee Reviews van studenten Energy Healing Opleiding

Na veertien heerlijke, intense weekenden kijk ik met heel veel plezier en een rijker innerlijk terug op de opleiding Energy Healing. Wat was het bijzonder om de ontwikkeling van een ieder persoonlijk te zien en wat een mooie en warme ontwikkeling hebben wij als groep doorgemaakt.

Lees meer
Reviews van studenten Raja Yoga Docenten III

Reviews van studenten Raja Yoga Docenten III

Ervaringen van Samyama cursist Huguette Gedurende de opleiding heb ik geleerd wat innerpeace is. Meditatie helpt mij om innerlijke vrede en volledigheid te ervaren, mijzelf tot rust te brengen en mij dankbaar te voelen. Het brengt berusting en leert mij te beschouwen...

Lees meer
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende activiteiten en workshops. Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, hierin vind je actuele informative over activiteiten in Samyama. Klik verder, kijk en schrijf je in voor de...

Lees meer