Nieuws

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende yoga en healing activiteiten en workshops, ook in het weekend op onze prachtige lokatie in het bos in Naarden. Toegankelijk voor cursisten, vrienden en geinteresseerden in Yoga.

Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, met actuele informatie over de yoga en healing activiteiten van Samyama. Klik verder, kijk en schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen Samyama. Bekijk ook even onze activiteiten.

Zomermeditatie en Open Dag Zondag 23 juni 2024

Zomermeditatie en Open Dag Zondag 23 juni 2024

  “Toen verheugde ik mij in de gedachte van het Licht. Ik kwam uit de duisternis en ik wandelde in het Geloof daarheen, waar de vormen van Natuur zijn, tot aan de top van de aarde, naar wat is toebereid”. - De Nag Hammadi Geschriften - ZOMERMEDITATIE Op zondag 23...

Lees meer
Gedachte in het Licht gezet

Gedachte in het Licht gezet

INNERLIJK PASEN
We leven in de dagen van Pasen, waarin het lijdensverhaal van Jezus Christus zich voltrekt. De voleinding van een leven waar hij zich de hogere energieën heeft eigengemaakt en herrijst hij in het Licht van zijn goddelijke aard.

Lees meer
Esoteric Healing Verdieping 2024

Esoteric Healing Verdieping 2024

Voor eenieder die de Esoteric Healing opleiding heeft voltooid en de behoefte voelt het Healing werk verder te verfijnen, te verdiepen of je kennis te verfrissen.
De Esoteric Healing Verdieping bestaat uit 6 modules op een vrijdag van 10.00 -17.00 uur verspreid over het jaar.

Lees meer
1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

In de week van 9 september 2024 start op de maandagavond een nieuwe groep Basis Opleiding. Voor iedereen die meer verdieping zoekt in de yoga beoefening en filosofie. De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en meditatie training. Een vooropleiding is niet vereist, iedereen is van harte welkom. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Lees meer
Esoteric Healing Opleiding

Esoteric Healing Opleiding

In september 2025 start een nieuwe tweejarige Esoteric Healing Opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie. Schrijf je nu in.

Lees meer
Meditatie & Yoga Mini Retraite

Meditatie & Yoga Mini Retraite

Nieuw op vrijdag ochtend! De Meditatie en Yoga Mini Retraite, deze mini retraite geeft een vervolg aan de Yoga Docenten Opleiding. Een Samen Zijn in Stilte, eens in de twee weken op vrijdagochtend, waarbij 3 meditatie rondes worden afgewisseld met vrije beoefening van āsana’s en prãnãyãma.

Lees meer
Verdieping in Rāja Yoga

Verdieping in Rāja Yoga

Na de Raja Yoga Opleiding worden in de Verdieping Rāja Yoga je intuïtieve vermogens verder verdiept waardoor in je contact komt met de universele kracht in jezelf. De verdiepingsopleiding vindt plaats eens in de twee weken en is bedoeld voor yogadocenten en voor hen die gevorderd zijn op het pad van de Rãja Yoga.

Lees meer
Zondagochtend Volle Maan Meditaties

Zondagochtend Volle Maan Meditaties

Zondagochtend Meditaties 2023
Op veler verzoek om samen te komen in meditaties, naast de reguliere lessen, zullen binnen onze school Volle Maan Meditaties worden aangeboden. Tevens mediteren wereldwijd rond volle maan spirituele groepen met als doel, het licht van liefde uit te stralen ten behoeve van de mensheid.

Lees meer
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende activiteiten en workshops.
Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, hierin vind je actuele informative over activiteiten in Samyama.

Klik verder, kijk en schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen Samyama.

Lees meer
Twee Reviews van studenten Energy Healing Opleiding

Twee Reviews van studenten Energy Healing Opleiding

Na veertien heerlijke, intense weekenden kijk ik met heel veel plezier en een rijker innerlijk terug op de opleiding Energy Healing. Wat was het bijzonder om de ontwikkeling van een ieder persoonlijk te zien en wat een mooie en warme ontwikkeling hebben wij als groep doorgemaakt.

Lees meer