Nieuws

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende activiteiten en workshops, ook in het weekend op onze prachtige lokatie in het bos in Naarden. Toegankelijk voor cursisten, vrienden en geinteresseerden in Yoga.

Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, met actuele informatie over activiteiten in Samyama. Klik verder, kijk en schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen Samyama. Bekijk ook even onze activiteiten.

Gedachte in het Licht gezet

Yoga als Levenskunst. In meditatie wordt de geest stil en ontdekken we de oorsprong van liefde. Yoga is een levenspad, dat groei en nieuwe perspectieven brengt. We verheugen ons op het nieuwe seizoen in bewustzijn en zelfontwikkeling. Voel je welkom in Samyama en schrijf je

Lees meer

Twee Reviews van studenten Energy Healing Opleiding

Na veertien heerlijke, intense weekenden kijk ik met heel veel plezier en een rijker innerlijk terug op de opleiding Energy Healing. Wat was het bijzonder om de ontwikkeling van een ieder persoonlijk te zien en wat een mooie en warme ontwikkeling hebben wij als groep doorgemaakt.

Lees meer

Introductie Cursus Rāja Yoga

In november start een nieuwe cursus bij Samyama. De Introductie cursus Rāja Yoga is een cursus van 12 wekelijkse lessen van anderhalf uur, waarin praktisch kennis wordt gemaakt met āsanas, energie- en ontspanningsoefeningen, een geleide meditatie oefening en een kleine introductie in de filosofie van yoga.

Lees meer

1- jarige Rāja Yoga Basisopleiding

Start nieuwe Basis Opleiding 9 september 2019. Schrijf je nu in. De Basis Opleiding is een éénjarige opleiding, waarin een gedegen kennismaking geboden wordt met het pad van Rāja Yoga, met āsana en ademhalings beoefening en wordt een begin gemaakt met meditatie training. De basisopleiding geeft inzicht in de klassieke yogabeoefening en de toepasbaarheid hiervan in het dagelijkse leven.

Lees meer

Verdieping in Rāja Yoga

Op zaterdagochtend 14 september 2019 start de Verdieping in Rãja Yoga in de “zusterschool” van Samyama in Hellouw. Voor mensen die verdieping en voeding zoeken na afronding van de Rãja Yoga Docenten Opleiding. De Verdiepingsgroep komt eens in de twee weken bij elkaar.

Lees meer

Esoteric Healing Opleiding

In september 2019 start een nieuwe tweejarige Esoteric Healing Opleiding, gebaseerd op de principes van Esoteric Healing van gezondheid en ziekte van Tibetaanse meester Djwhal Khul, die je de mogelijkheid geeft om je bewustzijn verder te ontwikkelen, te leren werken met en richten van helende energie. Schrijf je nu in.

Lees meer

Yoga Nidra Teacher Training

Deze Teacher Training start in oktober 2019. Voertaal Engels. Experience the sleep of the yogis with the ancient Tantric practice of Yoga Nidra, a systematic unfolding of physical, mental and emotional relaxation that gives deep rest and rejuvenation. The training is intended for yoga teachers, practitioners, therapists, bodyworkers and seekers of a deeper understanding of yoga.

Lees meer

Reviews van studenten Raja Yoga Docenten III

Ervaringen van Samyama cursist Huguette Gedurende de opleiding heb ik geleerd wat innerpeace is. Meditatie helpt mij om innerlijke vrede en volledigheid te ervaren, mijzelf tot rust te brengen en mij dankbaar te voelen. Het brengt berusting en leert mij te beschouwen...

Lees meer

Nieuwsbrief

Samyama organiseert door het jaar heen verschillende leuke, inspirerende activiteiten en workshops. Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit, hierin vind je actuele informative over activiteiten in Samyama. Klik verder, kijk en schrijf je in voor de...

Lees meer