Oosterse sporten trokken mij als kind en adolescent al aan. Karate, Wu Shu, Tai Chi en Qi Gong, waar de adem en fysieke beweging samen komen, passeerden de revue. Niet verwonderlijk dat rond mijn dertigste Yoga op mijn sportieve pad kwam. Al snel ontdekte ik dat het fysieke gedeelte, de asana’s, slechts onderdeel is van het veelomvattende begrip dat Yoga inhoudt. 

Als moeder van drie dochters met een drukke baan in het bedrijfsleven en een sociaal leven, ervaar ik Yoga als het rustpunt in mijn leven. 

Naast de opleiding bij Samyama, volgde ik verschillende Yoga docenten opleidingen. Zowel fysiek als mentaal houdt Raja Yoga en het Pad van Patanjali mij scherp en stabiel. Het is voor mij de weg die zuivert, heelt en groei teweegbrengt. Het heeft mij teruggebracht bij mijn kern, de bron die wij allen zijn en ons met elkaar verbindt. Door deze diepe verbondenheid te mogen ervaren is er ruimte ontstaan, berusting, compassie en ervaar ik nog meer liefde dan er al was.

Namasté.